| Online bff | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
MaKy_BgD ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 2644 Godina : 29 Lokacija : Beograd..:) Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Online bff Pet Jan 30, 2009 12:13 pm | |
| pa ovde pishite ko su vam bff koje ste upoznali na nekom 4umu,msn-u,faceu..... | |
|
| |
Anahi Parasimpre ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 1243 Godina : 28 Lokacija : U Elite Way-u witch Dulce Zanimanje : pa..... Hobi : slusanje RBD-a Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Online bff Sub Jan 31, 2009 9:45 am | |
| hmmmmmmmm....owako to su Mija,Kikky,Boki,Mina,Jecka i narawno Mary,Ana,Ana,Kaca,Wanja.... | |
|
| |
MaKy_BgD ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 2644 Godina : 29 Lokacija : Beograd..:) Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Re: Online bff Sub Jan 31, 2009 11:43 am | |
| hmm.....Ana(la Choki),Ana(Rebelde),Maky,Kaca,Wanjchy.... | |
|
| |
Broj poruka : 1243 Godina : 28 Lokacija : U Elite Way-u witch Dulce Zanimanje : pa..... Hobi : slusanje RBD-a Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Online bff Sub Jan 31, 2009 5:32 pm | |
| jaooo....ljudi ... znate za moju obff Miju...slusajte pricu...trenutno placem....
owako....Mija ima swoj forum... http://anahiprincess.bigforumpro.net e sad....ona se predstawila kao Mija, '93 i iz Ns-a..postawljala je swoje slike i swe je bilo dobro...mi smo bile naiwne.. tako je i bilo dok moja drugarica Kikky nije prowalila da se Mija lazno predstawlja i da uzima slike dewojke Mimi Djurkowic,dewojke is Ns-a koje je '93 godiste.....saznala je da se Mija u stwari zowe Petra...da je '90 godiste i iz Bg-a.....saznala je i da se Mija regowala desetak puta na forum....mnogo mi je zao...ja nmg da werujem...poznajem Miju wec godinu dana....njen forum je bio prwi na koji sam se reg(o RBD-u)....ali je obrisan(werowatni je neko prowalio)... sada je Annie forum obrisan....a ja sam uprowo dobila mail da je moj nalog na http://anahiprincess.bigforumpro.net obrisan.....iamo je 90.000 postowa.......placem....jer mi je Mija bila weoma draga....nisam ja nju zawolela zbog njene lepote(ta Mija je bila prelepa) wec zbog njenih osobina.....nmogo mi je zao...i znajte da je njen nick na swim forumima Princessa como annie....da zna te da je to ona...
A moje drugarica:Kikky,Mina,Miitza,Jecka...mnogo was wolim i nadam se da cu was jednog dana opet pronaci na nekom forumu.....da opet budemo jedne od najboljih....mnogo was wojim i mnogo cete mi nedostajati ako mozda nikada necete procitati owo...al ja cu was traziti...i naci cu was...kad-tad..... | |
|
| |
Dulce Maria'96 Anahi es mi diva
Broj poruka : 398 Godina : 28 Lokacija : Sa rabelde na svjetskoj turneji Zanimanje : Sve o REBELDE Hobi : Sakupljanje postera Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Online bff Ned Feb 01, 2009 4:40 am | |
| Jao umalo da se i ja rasplačem baš mi je žao!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Online bff Ned Feb 01, 2009 10:09 am | |
| pa da....al uspela sam da nadjem Miitzu i Kiiky....sad sa Miiztom prawim forum sa istom adresu samo da joj dokazemo da nismo kao ona..... | |
|
| |
Ana Rebelde ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: Online bff Sub Apr 18, 2009 6:44 am | |
| Basx mi je zao Maky...I tnx za bf swima...hh... Meni su swi najj...Ana[La Choki],Mary95,Mari Tere[kiki],Wanja,Ksendzi,Maky,jedna Andjela,Kaca... | |
|
| |
~#Tasa Colucci#~ Everything is posible if you do belive
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Online bff Čet Apr 23, 2009 11:06 am | |
| Wanju Ostojic imam na facebook-u | |
|
| |
WWaNya DuLce ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2109 Godina : 29 Lokacija : Somewhere with RBD Zanimanje : Singer in future Hobi : Music Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: Online bff Čet Apr 23, 2009 2:28 pm | |
| Svi sa ovog foruma, Mina Suncii....Nadja... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Online bff | |
| |
|
| |
| Online bff | |
|