ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto???
5 posters
Autor
Poruka
macha Tek saznajes za Anny
Broj poruka : 1 Godina : 30 Datum upisa : 08.02.2009
Naslov: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto??? Ned Feb 08, 2009 7:41 am
[wow][/wow] volim tetovaze msm...obozavam ih i voljela bi da mi neko posalje sliku od dulcine tetovaze...ako neko ima....znam da ona ima tetovazu i znam da je mala ali jako bi voljela da je vidim.... u svakom slucaju
Ana Rebelde ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
Naslov: Re: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto??? Ned Feb 08, 2009 8:09 am
Anahi je imala tetowazu....ali wise nema...
***Annie princess*** ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 696 Godina : 28 Lokacija : U Parizu u nekom BIG shopping centru :) Zanimanje : Na bini sa Anahi xDD Hobi : Crzanje,bleyanje na fejsu Datum upisa : 30.11.2008
Naslov: Re: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto??? Ned Feb 08, 2009 10:04 am
Da imala je Petra Pana!
WWaNya DuLce ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2109 Godina : 29 Lokacija : Somewhere with RBD Zanimanje : Singer in future Hobi : Music Datum upisa : 19.10.2008
Naslov: Re: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto??? Ned Feb 08, 2009 10:16 am
dulcina tetovaza je na levoj ruci kod zgloba...
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
Naslov: Re: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto??? Pon Feb 09, 2009 2:07 pm
Pa da ali tetowazu je imala i Any....
~~Annie~My~Fairy~~ Anahi es mi diva
Broj poruka : 338 Godina : 30 Datum upisa : 23.08.2008
Naslov: Re: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto??? Pon Feb 09, 2009 2:22 pm
Da, ali ona je pitala kakvu tetovazu ima Dul
Naslov: Re: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto??? Uto Feb 10, 2009 5:31 am
Ok....
Sponsored content
Naslov: Re: ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto???
ja volim tetovaze i zelim uraditi tetovazu na desnom ramenu!!i zelim pirsing na pupku!!!zelili jos neko nesto???