| ...Moda... | |
|
+22anniethebest *~*Bill*Girl*Friend*~* Ana Rebelde Zourana Dulce Ksenija'95 Anahi Parasimpre -*Ana y Annie*- Mari-Tere '95 *$~Makica...95~$* Fairy-Princess Tina RBD # AnGeL dE PoNcO # ***Dulce Natasha*** ** Dulce ** M@KILI DUL Anchy<33 MaKy_BgD *Annie*Princess* Mia Colucci Rockerka *Kaca Giovanna* 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ana Rebelde ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
| |
| |
*~*Bill*Girl*Friend*~* Anahi es mi diva
Broj poruka : 374 Godina : 28 Lokacija : Sa Anahi u shopingu Zanimanje : Muzika Hobi : Pa sta was briga salim se hobi mi je slusanje mjuze onda i da prowodjenje u studiju i to je to Datum upisa : 28.10.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Pet Nov 21, 2008 4:29 pm | |
| Emo i Rap stil su zakon!!! | |
|
| |
anniethebest Anahi es mejor para siempre
Broj poruka : 472 Godina : 29 Lokacija : With dolphins on the big blue ocean :) Hobi : Music,dancing.. Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Ned Nov 30, 2008 9:13 am | |
| pa volim da pratim modu,gledam revije itd. ali koliko god neshto bilo moderno-ako mi ne stoji necu ga obuci....jer fora je u tome da sami skontate shta vam stoji i to da oblacite...a ne sad neko ima jaaaaaaaako svetao ten i oblacice drecavo zute majice jer je to u modi...e to mi je glupo...ja inace nosim uzane farmerke,patike (ili sad cizme jer je hladno xexe), i neku majicicu ili duksic...al naravno nadjem ono shto mi stoji kako treba....pratim modu,al opet ne tako slepo...nadjem neshto u sredini...xexe | |
|
| |
~#Tasa Colucci#~ Everything is posible if you do belive
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Sre Dec 03, 2008 4:29 am | |
| JA SAMO KUPUJEM STO MI SE SVIDJA :))) | |
|
| |
Mari-Tere '95 ~V*I*P~ ~MODERATOR~
Broj poruka : 1114 Godina : 29 Lokacija : na najboljem forumu!!!!!! Zanimanje : Anahi moderator Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Sre Dec 03, 2008 6:15 am | |
| - ~#Tasa Colucci#~ ::
- JA SAMO KUPUJEM STO MI SE SVIDJA :)))
:lol!: | |
|
| |
Dulce Maria'96 Anahi es mi diva
Broj poruka : 398 Godina : 28 Lokacija : Sa rabelde na svjetskoj turneji Zanimanje : Sve o REBELDE Hobi : Sakupljanje postera Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Sub Dec 06, 2008 9:16 am | |
|
|
~#Tasa Colucci#~ :: |
JA SAMO KUPUJEM STO MI SE SVIDJA :))) |
|
| |
|
| |
*ANAHI FOREWER* Tu eres fan de anahi
Broj poruka : 144 Godina : 28 Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Ned Jan 04, 2009 2:03 pm | |
| ja modu pratim!i wolim da swe "bude na swom mestu"!!wolim markirano!ali kada mi se neka krpica swidja kupicu bje kakwa god da je | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Pon Jan 05, 2009 2:26 am | |
| pa ja se basx ne oblacxim po modi....msm nije da se oblacxim kao seljanka nego onako neki opusxteni stil(swe sxto mi je udobno i u cxemu se dobro osecam...)najwisxe imam crwenix i crnix stwari u ormaru...pa posle plawe,pa zxute,pa zelene,pa ljubicxaste,roze nemam....msm mozxda imamm jednu majicu ili tako nesxto... | |
|
| |
Lupita Anahi es mi diva
Broj poruka : 387 Godina : 31 Datum upisa : 26.11.2008
| Naslov: Re: ...Moda... Uto Feb 24, 2009 6:42 am | |
| - Rockerka ::
- Ja ne- zapravo je mrzim, vishe volim opushten stil, e to je moda...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ...Moda... | |
| |
|
| |
| ...Moda... | |
|