| mrtvo ziwo dete | |
|
+4MaKy_BgD Ana Rebelde Anahi Parasimpre Anchy<33 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: mrtvo ziwo dete Pet Nov 14, 2008 1:31 pm | |
| Muž i žena su bili presretni kada im se rodila prekrasna djevojčica. Djevojčica je narasla i slavila svoj 4. rođendan. Uz poticaje prisutnih nagnula se nad tortu da ugasi svjećice kada joj je plamen zahvatio plave kovrče kose. Djevojčica je počela vrištati od boli i plave oči su joj se ispunile suzama. Prije nego su prisutni odreagirali plamen joj je ostavio velike opekline po licu. Otac je pozvao hitnu dok je djevojčica ridala na majčinim rukama. Hitna je stigla i krupni doktor je unio djevjčicu u vozilo. Roditelji su željeli s kćeri otići u bolnicu ali je liječnik rekao da bi bilo bolje da ostanu kod kuće i da će im telefonom javiti kako je prošla operacija. Nakon gotovo 5 sati čekanja iz tišine se začuo telefon. Majka je pohitala i podigla slušalicu kada je čula najgoru stvar u svojem životu: "Vaša kćer je preminula". Na pogrebu djevojčice je vladala velika žalost. Kada su ožalošćeni roditelji stigli doma zazvonio je telefon. Majka je podigla slušalicu i sa druge strane je začula glas svoje kćeri: "Mama, moja svjećica se još nije ugasila". Majka je mislila da joj se pričinilo iako joj je iste noći u san došla njezina kćer i ponovila iste riječi: "Mama, moja svjećica se još nije ugasila". Majka je svaku noć sanjala isti san te je zatražila pomoć liječnika. Kada se vratila kući s naizgled uspješne terapije otišla je u sobu svoje kćeri, otvorila vrata i ostala je bez daha. Hladni žmarci su joj prolazili leđima dok joj je pogled bio usmjeren na lutkicu koja je stajala na krevetu njezine kćeri. Bio je to najdraži medvjedić njezine kćeri. Pitate se što je u tome neobično? E pa neobično je upravo to što je njezina kćer bila pokopana s tim medvjedićem koji je sada stajao na njezinom krevetu. Žena je zgrabila medvjedića ptrčala na groblje te zahtjevala da otvore lijes njezine kćeri. Kada su otvorili lijes imali su što vidjeti. Unakaženo lice djevojčice, potpuno izgreban lijes i utvrđeno je da su svi prsti djevojčice pojedeni.......... | |
|
| |
Anahi Parasimpre ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 1243 Godina : 28 Lokacija : U Elite Way-u witch Dulce Zanimanje : pa..... Hobi : slusanje RBD-a Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Pet Nov 14, 2008 2:22 pm | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Ana Rebelde ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Pet Nov 14, 2008 2:54 pm | |
| AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa,odakle ti ovo??? | |
|
| |
MaKy_BgD ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 2644 Godina : 29 Lokacija : Beograd..:) Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Pet Nov 14, 2008 3:37 pm | |
| Obaveshtenje za La Choki:Ti chesh mi placati psihijatrijsko! | |
|
| |
~#Tasa Colucci#~ Everything is posible if you do belive
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Sub Nov 15, 2008 4:31 am | |
| AAAAAAAAAAAAA UZAS!!!!!!!! | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Ned Nov 16, 2008 8:00 am | |
| - M@ry95 ::
- Obaveshtenje za La Choki:Ti chesh mi placati psihijatrijsko!
ne brini se nije owo toliko strashno kao i druge priche! | |
|
| |
~#Tasa Colucci#~ Everything is posible if you do belive
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Ned Nov 30, 2008 1:47 am | |
| | |
|
| |
anniethebest Anahi es mejor para siempre
Broj poruka : 472 Godina : 29 Lokacija : With dolphins on the big blue ocean :) Hobi : Music,dancing.. Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Uto Dec 02, 2008 1:27 pm | |
| joj....a kako ja da spavam... | |
|
| |
***Annie princess*** ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 696 Godina : 28 Lokacija : U Parizu u nekom BIG shopping centru :) Zanimanje : Na bini sa Anahi xDD Hobi : Crzanje,bleyanje na fejsu Datum upisa : 30.11.2008
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Sre Avg 19, 2009 3:50 am | |
| Obaveshtenje za La Choki:Ti chesh mi placati psihijatrijsko! i meni | |
|
| |
annie Anahi es tu idolo
Broj poruka : 270 Godina : 31 Lokacija : u centru sveta Hobi : modne kreacije Datum upisa : 27.01.2009
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete Uto Avg 25, 2009 10:29 am | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: mrtvo ziwo dete | |
| |
|
| |
| mrtvo ziwo dete | |
|