*Anahi Addiction Serbia*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
*Anahi Addiction Serbia*

***Za sve fanove Anahi (forum i fan club)***

PortalPortal  PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zanimljivi tekstovi

Ići dole 
+3
WWaNya DuLce
Dulce Ksenija'95
Mia Colucci
7 posters
AutorPoruka
Mia Colucci
Tek saznajes za Anny
Tek saznajes za Anny
Mia Colucci

Ženski
Broj poruka : 96
Godina : 30
Datum upisa : 13.08.2008

Zanimljivi tekstovi Empty
PočaljiNaslov: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptySre Avg 13, 2008 6:35 am

20 Načina da Izmaltretirate Deda Mraz...

1. Umesto mleka i kolacica, ostavite mu salatu i poruku da bi trebalo da smrša barem 20-ak kilograma.
2. Dok je u kući, pronađite njegove sanke, i zovite pandure da mu napišu kaznu za nepropisno parkiranje.
3. Ostavite mu poruku u kojoj piše da ste otišli na odmor i pitajte ga da li bi mu smetalo da vam povremeno zalije cveće.
4. Dok bude u kući, zamenite sve njegove irvase identičnim kopijama. A onda sedite i gledajte šta će se desiti kad pokuša da ih natera da polete.
5. Držite bika u svojoj dnevnoj sobi. Ako mislite da bik poludi kad vidi mali crveni ogrtač, čekajte samo da vidi to veeeeeliko crveno Dedino odelo!
6. Obucite se kao Uskršnji zeka. Sačekajte da Deda Mraz dođe i onda mu recite: ''Ovaj grad nije dovoljno veliki za obojicu!''
7. Ostavite mu poruku pored telefona da ga je zvala Baba Mraz da ga podseti da na putu kući kupi mleko i hleb.
8. Napravite zabavu iznenađenja za Deda Mraza kad se bude spustio niz dimnjak. Nikako mu nemojte dozvoliti da ode dok ne dođu striptizete.
9. Dok vam je Deda Mraz u kući, pronađite njegove sanke i sedite u njih. Kad se vrati i vidi vas, recite mu da nije smeo da propusti poslednju otplatu rate i pobegnite!
10. Ostavite napolju tanjirić pun kolačića i šolju mleka, sa porukom ''Za Dobru Vilu''.
Ostavite još jedan tanjir sa poluubuđalim hlebom i nekoliko kapi mleka u prljavoj čaši sa porukom ''Za Deda Mraza''.
11. Iznesite sve iz svoje kuće, tako da izgleda kao da je upravo opljačkana.
Kada Deda Mraz stigne, pojavite se obučeni kao policajac i recite: ''Hmmm, pa oni se zaista uvek vrate na mesto zločina!''
12. Ostavite napolju svoju Božićnu listu poklona sa promenama i ispravkama koju ste napisali u poslednjem trenutku.
13. Dok je on u kući, stavite bodljikavu žicu na vrh dimnjaka.
14. Stavite gomilu lovačkih trofeja i pušaka tamo gde ste sigurni da će ih Deda Mraz videti. Izađite napolje i počnite da vičete: ''Vidi, jelen!!!! A ima i crveni nos!!!'' i opalite iz puške.
15. Ostavite mu poruku da ste se preselili. Naravno, uz vrlo nejasnu mapu i nečitke putokaze do vašeg novog doma.
16. Postavite zamku za medvede u dnu dimnjaka. Sačekajte da se Dekica u nju uhvati, a onda mu recite da vam je jako žao, ali da je izdaleka izgledao kao medved.
17. Ostavite mu napolju odelo, zajedno sa računom za hemijsko.
18. Nacrtajte otiske kopita po svom licu i odeći. Dok je on u kući, popnite se na krov. Kada se i on bude popeo, glumite da ste ''izgaženi'' i zapretite mu da ćete da ga tužite!
19. Umesto ukrasima, ukrasite svoju jelku Uskršnjim jajima.
20. Napravite na krovu armiju zlih Sneška Belića koji drže natpise ''Odlazi, Deda Mraze!''
Nazad na vrh Ići dole
Mia Colucci
Tek saznajes za Anny
Tek saznajes za Anny
Mia Colucci

Ženski
Broj poruka : 96
Datum upisa : 13.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptySre Avg 13, 2008 6:36 am

10 Crnogorskih Zapovesti

1. Čovek se rodi umoran i živi zato da se odmori.
2. Ljubi krevet kao samog sebe.
3. Odmaraj danju, noću možeš spavati.
4. Ne radi - rad ubija.
5. Ako vidiš nekog da se odmara, pomozi mu.
6. Ne čini danas ono što sutra možeš.
7. Radi manje nego što možeš, a ono što ne možeš prebaci na druge.
8. U hladu je spas - od odmaranja još niko nije umro.
9. Rad donosi bolest - ne umri mlad.
10. Kada želiš raditi, sedi, pričekaj, videćeš da će te proći.
Nazad na vrh Ići dole
Dulce Ksenija'95
♥Anahi Moderator♥
♥Anahi Moderator♥
Dulce Ksenija'95

Ženski
Broj poruka : 949
Godina : 28
Datum upisa : 18.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyČet Nov 20, 2008 5:04 am

Extra...
Nazad na vrh Ići dole
WWaNya DuLce
♥Dulce admin♥
♥Dulce admin♥
WWaNya DuLce

Ženski
Broj poruka : 2109
Godina : 29
Zanimanje : Singer in future
Hobi : Music
Datum upisa : 19.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyČet Nov 20, 2008 5:06 am

Za DM znam a i Nesto za CrnoGorce... ba sje cool
Nazad na vrh Ići dole
Anchy<33
♥Dulce admin♥
♥Dulce admin♥
Anchy<33

Ženski
Broj poruka : 2384
Zanimanje : ucenica u Elite Way School
Hobi : glumica(ha,ha,ha)
Datum upisa : 15.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyČet Nov 20, 2008 7:04 am

owo ima u brawo!LOL
Nazad na vrh Ići dole
~#Tasa Colucci#~
Everything is posible if you do belive
Everything is posible if you do belive
~#Tasa Colucci#~

Ženski
Broj poruka : 1199
Godina : 27
Zanimanje : pewanje
Hobi : XaXaXa
Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyČet Nov 20, 2008 8:22 am

EXTRA JE
Nazad na vrh Ići dole
WWaNya DuLce
♥Dulce admin♥
♥Dulce admin♥
WWaNya DuLce

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyČet Nov 20, 2008 8:45 am

EXTRA!
Nazad na vrh Ići dole
MaKy_BgD
♥Anahi admin♥
♥Anahi admin♥

Ženski
Broj poruka : 2644
Datum upisa : 14.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyČet Nov 20, 2008 9:02 am

xaxa super je...
Nazad na vrh Ići dole
WWaNya DuLce
♥Dulce admin♥
♥Dulce admin♥
WWaNya DuLce

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptySub Nov 22, 2008 2:20 am

Aj jos nesto...
Nazad na vrh Ići dole
annie
Anahi es tu idolo
Anahi es tu idolo
annie

Ženski
Broj poruka : 270
Godina : 31
Hobi : modne kreacije
Datum upisa : 27.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyUto Apr 28, 2009 2:53 am

Zašto se muškarci i žene ne razumiju
Žena kaže:

"Tu je takav nered!
Daj, moramo to pospremiti nas dvoje .
Tvoje stvari leže na podu
i ako ih ne operemo odmah,
sutra ?eš biti bez odje?e."

A evo što je muškarac ?uo:

"Bla, bla, bla, bla, DAJ
bla, bla, bla, nas dvoje
bla, bla, bla, bla na podu
bla, bla, bla, odmah
bla, bla, bla, bla, bez odje?E."

Kada je stvoren organizam, svi organi su zeleli da budu šef.

Mozak je rekao: "Posto upravljam svim delovima tela, ja cu biti šef"

Noge su rekle: "Posto nosimo organizam tamo gde Mozak zeli i izvrsavamo sve sto se naredi, mi trebamo da budemo šef".

Istu zelju su izrazili i Oci, Ruke, Srce i Pluca... Svi organi su hteli da budu šef.

Najzad je i Du*e izjavilo da hoce da bude šef.

Svi su se nasmejali i rekli da je apsurd - da jedno dupe bude šef. Dupe se uvredilo, skupilo i odbilo da obavlja svoj zadatak, sto je izazvalo dalekosezne posledice: Mozak se pomutio, Oci izbecile, Noge su pocele da klecaju, Ruke su pocele da drhte, a Srce i Pluca su imali velikih teskoca u obavljanju svojih funkcija.

Na kraju su svi molili Mozak da dozvoli da Du*e bude Sef.

Tako je i bilo. Sada svi normalno obavljaju svoje zadatke i funkcije, a Du*e samo sedi i se*e.

Naravoucenije:
Da bi neko postao šef, ne mora da bude genije, dovoljno je... (zakljucite sami )

Da li je Windows virus?

Da li je Windows virus? Pa, pogledajmo sta rade virusi:

> Brzo se razmnozavaju... OK, to radi i Windows.
> Koriste razne sistemske resurse, za to vreme usporavajuci sistem... Dobro, Windows i to radi.
> Sa vremena na vreme, uniste vam hard disk... Windows takodje.
> Cesto dolaze sa korisnim programima i sistemima, cega korisnik nije ni svestan... Bas kao i Windows.
> Toliko uspore sistem, da korisnik pomisli da mu je kompjuter previse spor, pa kupi novi... Jos jednom, isto kao i Windows.

Do sada izgleda da je Windows zaista virus, ali izmedju njih postoje i neke znacajne

razlike:

> Virusi su dobro podrzani od strane autora, rade na vecini sistema i univerzalno su kompatibilni. Njihov programski kod je brz, mali i efikasan, a svakom novom verzijom, sve je bolji i bolji.

Dakle, Windows NIJE virus.
Nazad na vrh Ići dole
annie
Anahi es tu idolo
Anahi es tu idolo
annie

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyUto Apr 28, 2009 2:55 am

Odg: Smesni i zanimljivi textovi
« Reply #23 on: November 20, 2007, 02:44:35 PM »

--------------------------------------------------------------------------------
Priče iz gradskog prevoza Beograd

1) Sedi jedna devojka u gsp autobusu i priča drugarici koja sedi pored nje: "Pre neki dan neki do jaja lik mi stao dok sam stopirala, vozi neki Mercedes, znaš kako je sladak... ko šećer, pri tom je i kulturan..."
Ceo autobus ćuti i sluša šta ona priča...
Ona nastavlja... "Dovezao me do centra i pozvao me na piće... Ja se malo nećkala, onda sam otišla sa njim na piće... Nemaš pojma kako je duhovit... Posle tog pića me ponudio da odem kod njega u stan..."
U autobusu muk... Svi čekaju nastavak...
Devojka priča dalje...
"Zatim sam došla kod njega u stan... A stan.... Ne možeš da veruješ.... Prelep stan sa novim modernim nameštajem, ogromna kuhinja, terasa sa divnim pogledom..."
U tom trenutku ustaje tip koji je sedeo ispred njih...
"Pa dobro bre sestro, reci više jel te kresnuo, propustio sam već dve stanice!?"

2) Ortak se vozi 56-icom i ulazi Ciganka na Padini da prosi - i ide od jednog do drugog i trazi po dinar. I tu stoji neka grand-mozgić devojka, na štiklicama, u skupoj bundi, miniću sva napirlitana.
Dolazi Ciganka do nje i traži dinar i ova je pogleda zgadjeno, kao da hoće da povrati i kaze: "Ma nemoj, dinar po dinar palata!"
A Ciganka je odmeri: "Ku*** po ku*** - bunda!

3) Sedi devojka , sluša muziku, i ulazi neki matorac i ona standardna fora, prvo je cima 5 minuta za rukav, a onda : "Aj' ustani da ja sednem, mladja si."
"Aj' pali, budalo matora."
Zatim sledi uobičajeno srpsko pičkaranje: "Jebem ti ja mater i oca da ti jebem" itd... itd...
I devojka opusteno : "Kad možes da jebeš, možes i da stojiš."
Nazad na vrh Ići dole
annie
Anahi es tu idolo
Anahi es tu idolo
annie

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyUto Apr 28, 2009 2:58 am

Prosle godine sam unapredila svoj Decko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primetila sam da novi program pravi neocekivane promerne u modulu za
knjizenje, ogranicio je pristup Cvece i Nakit aplikacijama koje su radile savrseno pod verzijom Decko 5.0 Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao vecinu mojih programa kao sto su Romantika 9.9 a instalirao neke module koje ni sama ne znam sta znace, kao sto su nfl 5.0 i nba 3.0, sa druge strane Dijalog 8.0 i Ciscenje Kuce 2.6 jednostavno sruse ceo sistem. Probala sam da situaciju ocistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na zalost nisam nista postigla.

Osim uzivanja u zivotu ponekad je dovoljno samo zavrsiti zapocete stvari... Dok prolazimo kroz sve sto nam zivot priredjuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. Ja sam postupio po jednostavnom savetu koji sam procitao u jednom clanku, i napokon nasao svoj unutrasnji mir. U clanku je pisalo: "Da biste postigli unutrasnji mir , morate zavrsiti sve stvari koje ste zapoceli." Onda sam pogledao po kuci i video sve stvari koje sam zapoceo, a nisam zavrsio... I pre nego sto sam jutros krenuo iz kuce , dovrsio sam flasu crvenog vina, flasu pelinkovca, flasu rakije, kutiju bensedina, stanglu cokolade i dopola potroseni dzoint. Osecam se fenomenalno!

Informati?ke žene se dele na:

Žena internet – Teško dostupna žena;
Žena server – Vazda zauzeta kad je trebaš;
Žena windows – Svi znaju da NE funkcioniše, ali niko ne može da živi bez nje;
Žena dos – Svi su je koristili bar jednom u životu, ali je niko više ne želi;
Žena backup – Vazda ste vjerovali da posjeduje sve ono što može zatrebati, ali u krucijalnom momentu pokaže se da nešto nedostaje;
Žena scandisk – Zna se da je dobra i da ti želi pomo?i, ali niko zapravo ne zna što ona radi;
Žena screensaver – Ne služi ni?emu, ali je zabavna!
Žena hard- disk – Svega se sje?a. Zauvjek!
Žena mouse – Radi samo ako je tu?eš i maltretiraš;
Žena multimedia – ?ini sve da izgleda mnogo ljepše;
Žena password – Vjeruješ da si jedini koji je poznaje, ali u suštini je poznaje pola svijeta;
Žena mp3 – Svi je žele skinuti;
Žena cpu – Spolja se ?ini da sve ima, ali je iznutra prazna;
Žena monitor – Uz nju vidiš život u blještavijim bojama;
Žena cd-ROM – Svakim danom sve brža;
Žena data warehousing – Omogu?ava ti pra?enje svega osim onoga što te stvarno zanima;
Žena e-mail – Od deset stvari koje kaže, osam je totalna glupost;
Žena virus – Poznata i pod nazivom "supruga"; kad to najmanje o?ekuješ, ona se pojavi, instalira se, i prisvoji sve resurse. Ako je probaš deinstalirati, gubiš nešto, ako ne probaš... gubiš sve!
Nazad na vrh Ići dole
WWaNya DuLce
♥Dulce admin♥
♥Dulce admin♥
WWaNya DuLce

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi EmptyUto Apr 28, 2009 3:18 am

xaxaxxa lol...Bas je dobro!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zanimljivi tekstovi   Zanimljivi tekstovi Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zanimljivi tekstovi
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*Anahi Addiction Serbia* :: *REBELDE OFF* :: Humor-
Skoči na: