| Sawrsenstwo........... | |
|
+3WWaNya DuLce MaKy_BgD Anchy<33 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Sawrsenstwo........... Čet Nov 27, 2008 3:25 am | |
| imam uzasno savrsen ziwot.majka mi stalno kupuje markiranu odecu,a moj telefon kosta 500 eura.idem na:klizanje,odbojku,manekenstvo,ajkido.... i moj roblem je sto imam mnogo revija!UMS me strasno nervira!ali volim manekenstvo.ne znam dal da odem u neku drugu agenciju....inace imam dugu plavu kosu,visoka sam 180 cm,zgodna sam,friz ko mia odeca guci,lui vitton,roso di sera a majka mi je cak napunila ormar anahi world odecom!kako je to tesko!jedino se ja tako oblacim.naravno srela sam celu rbd grupu u francuskoj kad me je majka odvela do jednog kreatora.anny je bila unutra pa smo se raspricale....na spanskom naravno!ali tako je dosadno owo savrsestvo!imam civave.miu i gucci.nego juce sam se emailom cula sa anny.kaze mi ako znam neki dobar 4um da joj dam adresu ali srpski,da bi mogla da vidi sta srpski fanovi misle.obecavam da cu je dovesti.ali kad je dovedem da postanem admin.ja sa njom imam jako dobar odnos.regovace se.govorice spanski ili engleski ali sam joj ja rekla da bolje engleski da biste vi razumeli. owo je napisal jedna dewojka na jednom forumu od rbd...ccc....kakwe lazi...werujete li wi u owo? :confused: | |
|
| |
MaKy_BgD ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 2644 Godina : 29 Lokacija : Beograd..:) Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Čet Nov 27, 2008 4:26 am | |
| Ala sereeeee(izvinjavam se na uzrazu)ae mi daj link da vidim | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Čet Nov 27, 2008 4:29 am | |
| | |
|
| |
WWaNya DuLce ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2109 Godina : 29 Lokacija : Somewhere with RBD Zanimanje : Singer in future Hobi : Music Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Čet Nov 27, 2008 5:04 am | |
| Jooj da je ja upoznam jednom ici ce na put oko sveta za 3 i po minute!!! Ajd stavi adresu! | |
|
| |
Anahi Parasimpre ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 1243 Godina : 28 Lokacija : U Elite Way-u witch Dulce Zanimanje : pa..... Hobi : slusanje RBD-a Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Čet Nov 27, 2008 9:13 am | |
| Aj stawi adresu!!! Koja kretenka! | |
|
| |
Broj poruka : 2109 Godina : 29 Lokacija : Somewhere with RBD Zanimanje : Singer in future Hobi : Music Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Pet Nov 28, 2008 3:39 pm | |
| e pa ja sam ovo sanjala a ona pa dozivela!!! Aj stavi adresu PLS!!! | |
|
| |
~#Tasa Colucci#~ Everything is posible if you do belive
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Ned Nov 30, 2008 1:16 am | |
| | |
|
| |
anniethebest Anahi es mejor para siempre
Broj poruka : 472 Godina : 29 Lokacija : With dolphins on the big blue ocean :) Hobi : Music,dancing.. Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Uto Dec 02, 2008 12:45 pm | |
| joj majko...a shta je bilo kad se probudila?!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Uto Dec 02, 2008 12:47 pm | |
| - anniethebest ::
- joj majko...a shta je bilo kad se probudila?!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHA!!!!!!!!!! Carice! | |
|
| |
anniethebest Anahi es mejor para siempre
Broj poruka : 472 Godina : 29 Lokacija : With dolphins on the big blue ocean :) Hobi : Music,dancing.. Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Uto Dec 02, 2008 12:51 pm | |
| xaxaxa pa znam ja...evo kao u bajci:a kad se probudila....NOGE U LAVORU.... | |
|
| |
Anahi Parasimpre ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 1243 Godina : 28 Lokacija : U Elite Way-u witch Dulce Zanimanje : pa..... Hobi : slusanje RBD-a Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Sre Dec 03, 2008 6:45 am | |
| | |
|
| |
*~*Bill*Girl*Friend*~* Anahi es mi diva
Broj poruka : 374 Godina : 28 Lokacija : Sa Anahi u shopingu Zanimanje : Muzika Hobi : Pa sta was briga salim se hobi mi je slusanje mjuze onda i da prowodjenje u studiju i to je to Datum upisa : 28.10.2008
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... Ned Dec 07, 2008 1:53 pm | |
| Alka su to laze newerowatne kobila jedna smislila ala wera sto sereeeeeee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sawrsenstwo........... | |
| |
|
| |
| Sawrsenstwo........... | |
|