| izdaje........! | |
|
+9MaKy_BgD Dulce Ksenija'95 ~~Annie~My~Fairy~~ Ana Rebelde ~#Tasa Colucci#~ Dulce Maria'96 anniethebest WWaNya DuLce Anchy<33 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: izdaje........! Pet Nov 28, 2008 2:32 am | |
| da li was je neko izdao nekad ili wi njega...opisite te washe izdaje! | |
|
| |
WWaNya DuLce ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2109 Godina : 29 Lokacija : Somewhere with RBD Zanimanje : Singer in future Hobi : Music Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Pet Nov 28, 2008 4:08 am | |
| Mene je moja drugarica non stop zvala i gde god i sta god radila ja sam bila tu...A onda je rekla celom razredu na rodjendanu (na kom ja nisam bila) da voli da se druzi samnom ali sam ja nekako DEFEKTNA!! | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Pet Nov 28, 2008 1:18 pm | |
| ma super!Naj drugarica tracari........mene nije niko izdao ali sprema se nesto...osecam i to mene da powrede a wezano je za moju naj drugaricu!nzn josh uwek...widecu! | |
|
| |
anniethebest Anahi es mejor para siempre
Broj poruka : 472 Godina : 29 Lokacija : With dolphins on the big blue ocean :) Hobi : Music,dancing.. Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Ned Nov 30, 2008 8:55 am | |
| e owako....moja naj drugarica se lozila na jednog decka vec dugo....e kad smo se nas dvoje upoznali(ja i taj decko) on se meni swideo..i ja njemu...al mi je drugarica rekla kao e aj nemoj njega molim te ja njega volim bla bla....i ja kazem ok..a ona kaze evo necu ga ni ja....i sledece vece se on napije i dodje do mene i muva me.....ja se odmaknem,kazem aj ostavi me jer sam obecala drugarici da ga necu dirati....i tu ti on ode do nje...i ona njega poljubi...i celo vece je bila s njim...bash lepo...mada je on sledeci dan reko da mu se to vise nece ponoviti...al nije ni bitno... | |
|
| |
Dulce Maria'96 Anahi es mi diva
Broj poruka : 398 Godina : 28 Lokacija : Sa rabelde na svjetskoj turneji Zanimanje : Sve o REBELDE Hobi : Sakupljanje postera Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Sub Dec 06, 2008 9:20 am | |
| Mene su izdali,ali i ja sam ali samo onoga ko je mene izdao xexe | |
|
| |
~#Tasa Colucci#~ Everything is posible if you do belive
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Sub Dec 27, 2008 11:26 am | |
| - Dulce Maria'96 ::
- Mene su izdali,ali i ja sam ali samo onoga ko je mene izdao xexe
i ja | |
|
| |
Ana Rebelde ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Sub Dec 27, 2008 1:28 pm | |
| Da...jedna cu**a...sa njom i ne pricam... | |
|
| |
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 2:21 am | |
| MENE JE IZDALA DRUGARICA........:(((((((( | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 2:51 am | |
| | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 2:54 am | |
| sns...ali ewo kako je to meni bilo jedan dan smo odlucili da ja i moje drugarice idemo swe kod jedne za Novu godinu....i tako(to je bilo prosle god)i poshto je ona ziwela na drugom kraju grada morale smo da se wozimo do njene kuce....kada smo trebale da podjemo one su mi rekle da trebamo da neshto kupimo owoj(neku kafu ili tako neshto,neam pojma)dok sam ja ishla u prodawnicu da kupim njen brat je upalio kola i odwezao ix...mene su ostawile....znachi tad sam pukla....newerowatne su....posle kad sam ix widela u sxkoli rekle su kao da smo bile kasnile pa da su one morale da odu....a ja sam tu Novu slawila kuci umesto kod owe drugarice ewo josh jedne izdaje ja i moj drug(filip) smo se wracali kuci......to wece on je bio nesxto smoren.....pokusxala sam da ga nekako razweselim....nisam uspela....kasnije me je on potao da se smuwamo,nisam pristala narawno....odmax posle 5 min. on je poslao nekome poruku.....uzela sam mu onako telefon i widela mu poruke....u jednoj je pisalo(probaj da je smuwash,imacemo koristi od toga,....a kasnije muwaj Kristinu....)......kada sam widela to zamalo mu nisam razbila phone.....wratila sam mu ga i od tad ja i on se ne poznajemo! | |
|
| |
Broj poruka : 2109 Godina : 29 Lokacija : Somewhere with RBD Zanimanje : Singer in future Hobi : Music Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 3:05 am | |
| E JBG! Za ovu NG moje drustvo iz razreda se dogovorilo da slavimo NG zajedno...Jedna moja drugarica je napravila spisak od NAS 20 ali joj tata nije dao da slavi kod nje...Onda je druga drugarica napravila sapisak od NJIH 15 i mene nije pozvala! To joj necu zaboraviti! A pitala sam je lepo svasta o NG ne bi li me pozvala i NIJE!!! Nisam htela da joj se ulizujem niti tako nesto! BAS JE KRAVA!!! A druzimo se super i sve je OK medju nama samo sto ona sakuplja decake da bi ispalo kako se druze sa njom i kako ima puuuno drugova a nije obratila paznju na to koje drustvo bi bilo najbolje za sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 3:08 am | |
| ma pusti je bwee.....imash sigurno bolje drugarice! | |
|
| |
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 5:41 am | |
| - La Choki ::
- ma pusti je bwee.....imash sigurno bolje drugarice!
| |
|
| |
~~Annie~My~Fairy~~ Anahi es mi diva
Broj poruka : 338 Godina : 30 Datum upisa : 23.08.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 6:11 am | |
| Ma, da. Sigurno imas bolje drugarice. Za ovu NG trebala sam da idem sa drustvom u jedan kafic i skupilo se nas 10-ak i kad je doslo vreme da se kupe karte, oni nisu svi bili dali pare (ja jesam) a tako su kupili jednu kartu menje...kad su podelili karte ja sam ih pitala sto ja nisam dobila jednu, a moja bivsa naj drugarica mi je samo rekla da je njen decko zaborvio pare ida je njemu morala da da moju kartu a da kao kad su se vratili da kupe i meni kao nije bilo vise karata...................onda sam pukla i svasta sam rekla i njoj i njenom decku i uzela sam im jednu kartu iz ruke i otisla...i onda me je juce ona zvala kao da joj prodam kartu..ma kako da ne! dala sam je sestri i ona ce ici sa drustvom (jer naravno jos je bilo karata) a ja cu NG slaviti kod kuce sa drugom sestrom i jos nekim drustvom................. | |
|
| |
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 6:23 am | |
| :rjxdzhbrs: :rjxdzhbrs: :rjxdzhbrs: ja cu da ti pomognem da se obracunate... | |
|
| |
Dulce Ksenija'95 ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 949 Godina : 28 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 6:34 am | |
| mene je vise njih izdalo...Ali ne secam se o cemu je bilo rec... | |
|
| |
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Dec 30, 2008 7:16 am | |
| Mene isto...ako se setim,napisacu.... | |
|
| |
MaKy_BgD ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 2644 Godina : 29 Lokacija : Beograd..:) Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Sre Dec 31, 2008 3:17 am | |
| - Dulce Ksenija'95 ::
- mene je vise njih izdalo...Ali ne secam se o cemu je bilo rec...
Mogu li se te osobe imenovati?? | |
|
| |
| Naslov: Re: izdaje........! Sre Dec 31, 2008 3:24 am | |
| Pa mogu ali imaju net...xexe...Sala. Sigurno ne bi ti volela da te neko proziva na netu pa onda bolje ne... | |
|
| |
*ANAHI FOREWER* Tu eres fan de anahi
Broj poruka : 144 Godina : 28 Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Ned Jan 04, 2009 1:36 pm | |
| mene jesu...........mnogi...a vza koje sam mislila da su mi najbliži i najiskreniji.....................................a obican razlog(uglawnom)je ljubonora=( .............grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................................... | |
|
| |
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
| Naslov: Re: izdaje........! Pon Jan 05, 2009 2:30 am | |
| dA TO JE SKORO UWEK RAZLOG..... | |
|
| |
| Naslov: Re: izdaje........! Pon Jan 05, 2009 4:31 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: izdaje........! Sre Jan 07, 2009 10:15 am | |
| E ql! Onda sto me vise njih izda znaci da sam bolja od njih a oni ne zreli da to prihvate! | |
|
| |
Anahi Parasimpre ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 1243 Godina : 28 Lokacija : U Elite Way-u witch Dulce Zanimanje : pa..... Hobi : slusanje RBD-a Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Sre Jan 07, 2009 11:11 am | |
| - *ANAHI FOREWER* ::
- mene jesu...........mnogi...a vza koje sam mislila da su mi najbliži i najiskreniji.....................................a obican razlog(uglawnom)je ljubonora=( .............grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................................
moze li se znati koje osobe?? | |
|
| |
Lupita Anahi es mi diva
Broj poruka : 387 Godina : 31 Datum upisa : 26.11.2008
| Naslov: Re: izdaje........! Uto Feb 24, 2009 6:44 am | |
| Mislim da sam ja nekoga izdala,ali me nije bila namera!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: izdaje........! | |
| |