WWaNya DuLce ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2109 Godina : 29 Lokacija : Somewhere with RBD Zanimanje : Singer in future Hobi : Music Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: textovi folk muzike Sre Jan 14, 2009 4:53 am | |
| ovde pisite textov folk muzike ili bar namenjene njima...Evo jedne moje..
JOS SA,M ONA STARA KOJA NEMA PARA lAL'SE GREBEM O ESTRADU ODOH JA U GRAND PARADU!!!!
Videla sam reklamu za neku sto je ispala iz oblaka(nikad je pre videla nisam) i onda mi je sinullo ovo! | |
|
***Annie princess*** ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 696 Godina : 28 Lokacija : U Parizu u nekom BIG shopping centru :) Zanimanje : Na bini sa Anahi xDD Hobi : Crzanje,bleyanje na fejsu Datum upisa : 30.11.2008
| Naslov: Re: textovi folk muzike Pet Sep 11, 2009 7:05 am | |
| hihihi ewo owo sam upamtila iz jedne pesme........ opaka meta kraj tebe seta imas li metka za njuuuuuuuuu krpice iste ko s modne piste na meni blistajuuuuu kada kažem samo uuuuu fatalna oko mene samo aaaaaaa fatalna fatalna i plava za tebe sam prawa ........ | |
|
Anchy<33 ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 2384 Godina : 30 Lokacija : Sa Dulce na koncertu G'uns and rosses! Zanimanje : ucenica u Elite Way School Hobi : glumica(ha,ha,ha) Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: textovi folk muzike Sub Sep 12, 2009 3:57 am | |
| | |
|
***Annie princess*** ♥Anahi Moderator♥
Broj poruka : 696 Godina : 28 Lokacija : U Parizu u nekom BIG shopping centru :) Zanimanje : Na bini sa Anahi xDD Hobi : Crzanje,bleyanje na fejsu Datum upisa : 30.11.2008
| Naslov: Re: textovi folk muzike Sub Sep 12, 2009 12:38 pm | |
| axa,ta mi je bas ono............ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: textovi folk muzike | |
| |
|