Mari-Tere '95 ~V*I*P~ ~MODERATOR~
Broj poruka : 1114 Godina : 29 Lokacija : na najboljem forumu!!!!!! Zanimanje : Anahi moderator Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: ZA sve fanove Seranovih od producenata serije "predivan"kraj serije :(((((((( Pet Nov 28, 2008 1:16 pm | |
| - WWaNya DuLce ::
- Ma ne mogu mrzi me. Onaj bradati izgubljen ko dete neko. Ne mogu da poverujem da im je takav stv zivot.Nije mi ubedljivo.
toje tvoje misljenje | |
|
Ana Rebelde ♥Anahi admin♥
Broj poruka : 3074 Godina : 29 Lokacija : Mexico Zanimanje : Sve o REBELDE-u Hobi : Glumica i pevacica Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: ZA sve fanove Seranovih od producenata serije "predivan"kraj serije :(((((((( Sub Nov 29, 2008 8:54 am | |
| Ja nisam gledala,ali msm da je cool | |
|
*~*Bill*Girl*Friend*~* Anahi es mi diva
Broj poruka : 374 Godina : 28 Lokacija : Sa Anahi u shopingu Zanimanje : Muzika Hobi : Pa sta was briga salim se hobi mi je slusanje mjuze onda i da prowodjenje u studiju i to je to Datum upisa : 28.10.2008
| Naslov: Re: ZA sve fanove Seranovih od producenata serije "predivan"kraj serije :(((((((( Sub Nov 29, 2008 8:56 am | |
| | |
|
~#Tasa Colucci#~ Everything is posible if you do belive
Broj poruka : 1199 Godina : 27 Lokacija : sa Anny u butiku i na koncertima Zanimanje : pewanje Hobi : XaXaXa Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: ZA sve fanove Seranovih od producenata serije "predivan"kraj serije :(((((((( Pet Dec 05, 2008 8:09 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ZA sve fanove Seranovih od producenata serije "predivan"kraj serije :(((((((( | |
| |
|